AGX Group sprl Avenue Excelsior 10, 1930 Zaventem

Lang Selector

Linkedin

Organisatie

AGX Group verzorgt voornamelijk het ophalen en leveringen van medische pakketten binnen de Benelux. AGX Group legt echter ook trajecten af in Frankrijk en Duitsland. Op eenvoudig verzoek kunnen de medische pakketten ook buiten deze landen worden opgehaald en geleverd.

Transport de jour

Dagtransport op basis van gegroepeerde of individuele verwerking voor het ophalen, leveren of retourneren van medische apparatuur.

Service Day

dagleveringen of -ophalingen binnen 12 uur.

Nachttransport

Nachttransport op basis van gegroepeerde verwerking tegen verminderde kostprijs naar ziekenhuizen, artsenpraktijken en brievenbussen van klanten of andere doelgroepen. De levering vindt voor 6 uur’s morgens plaats.

Online tool

Via ons online tool hebt u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw ophaal- en afleverrapporten die onderstaande informatie bevatten :

  • de naam van de persoon die het pakket heeft ontvangen
  • de handtekening
  • de precieze plaats van de levering van het medische pakket
  • de referentie
  • een eventuele opmerking van de chauffeur of ontvanger

Opslagruimten

Opslagruimten of logistieke diensten voor buffervoorraden, voor snel roulerend materiaal of materiaal dat wordt verdeeld over lange periodes.

Service Express

Levering van pakketten en ophaling van retours 24 uur per dag en 7 dagen per week, inclusief het ophalen van het materiaal en de onmiddellijke levering bij de ontvanger (operatiezaal, spoed, arts enz.). Een wachtdienst is dag en nacht bereikbaar, ook tijdens het weekend en op feestdagen.